Water & Wandelen – 30 juni 2024 – 13:00 uur

13:00 uur

Grote Markt

Dit is de leukste manier om Gorinchem te ontdekken! In de stadswandeling en rondvaart ‘Water & Wandelen’ ontdek je de schitterende monumenten en historische hoogtepunten in de mooiste vestingstad van Nederland. Tijdens de stadswandeling van 1 uur ervaar je de verhalen achter gevels, poorten, straatjes, hofjes en pakhuizen. Samen met onze deskundige gids verken je ruim 1000 jaar geschiedenis, cultuur en architectuur. De rondvaart is aan boord van een kleinschalige Italiaanse watertaxi. Aan boord geniet je van het schitterende zicht op de Linge en de Merwede. De combinatie van een stadswandeling en rondvaart is een unieke activiteit om Gorinchem te te verkennen. Wat kun je verwachten?
  • Een actieve ervaring op het water in een unieke, kleinschalige rondvaartboot.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.
  • De beste beleving van Gorinchem, vanaf het water en vanaf het land.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Het minimumaantal deelnemers voor een privé-stadswandeling is 6. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen in overleg op iedere dag en elke tijd starten. Kleinere groepen kunnen voor een privé-wandeling een aangepaste offerte aanvragen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling & Rondvaart
25,00
Onbeperkt