Hoogtepunten van Gorinchem – 27 juni 2024 – 14:00 uur

14:00 uur

Grote Markt

Ontdek de hoogtepunten van Gorinchem, de mooiste vestingstad van Nederland, tijdens een unieke stadswandeling onder begeleiding van een enthousiaste, lokale gids. Deze wandeling biedt een boeiende en informatieve ervaring, waarbij je door de historische straten dwaalt en de rijke geschiedenis van Gorinchem beleeft. Tijdens de wandeling komt u meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de stad, bijvoorbeeld over het avontuurlijke leven van Hendrik Hamel. Bewonder de imposante Grote Toren, de goed bewaarde stadspoorten, de vesting, de molens en de talrijke monumenten in de binnenstad. Deze stadswandeling is de leukste manier om kennis te maken met Gorinchem.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.

Hoe kun je reserveren?

  • Boek een privé-wandeling via de website, stuur een mail naar info@ontdekgorinchem.nl of bel naar 06 822 433 18.
  • Het tarief voor een privé-stadswandeling is voor minimaal 4 deelnemers, ook als je met minder personen bent. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.
 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling
10,00
Onbeperkt